Chování spotřebitelů v souvislosti s jejich životním stylem - Doudová, Veronika (Jihočeská univerzita, 2017)
Bakalářská práce analyzuje nákupní chování spotřebitelů v závislosti na jejich životním stylu a s ním spjatou kvalitu stravování ve formě regionálních potravin. První část je věnována teoretickým podkladům, které se vztahují k dané problematice. Skládá se z výkladu základních pojmů jako jsou spotřebitel, životní styl a regionální potravina. Druhá část je zaměřena na marketingový výzkum formou dotazníkového šetření. Zde bylo cílem zjistit, zda se populace České republiky zajímá o zdravý životní styl a s ním související kvalitu regionálních potravin.
Consumer's behavior in the connection with their lifestyle
Keywords: spotřebitelé; nákupní chování; životní styl; regionální potraviny; consumers; buying behavior; lifestyle; regional food