Vyhodnocení agrotechnických opatření a metod ve vztahu ke škodám prasetem divokým v honitbě HS Záboří - Šupitar, Josef (Jihočeská univerzita, 2010)
Za účelem zamezení škod působených černou zvěří na polních plodinách v honitbě HS Záboří, je zkoumán vliv agrotechnických a dalších opatření na výši škod. Vývoj škod na polních plodinách byl ovlivněn výší populace černé zvěře a nedůslednou agrotechnikou v zájmové oblasti.
Evaluation of the agricultural precautions and methods in relation to the damage caused by the wild boars in the hunting district HS Záboří
Keywords: černá zvěř; agrotechnická opatření; škody; wild boars; agricultural technology; damage