Problematika ošetřovatelské péče v domovech pro seniory - Marková, Štěpánka (Jihočeská univerzita, 2014)
Práce popisuje práci zdravotní sestry v domovech pro seniory, stárnutí a péči.
The Issue of Nursing Care in Old People's Homes
Keywords: senior; stárnutí; péče; ošetřovatelství; všeobecná sestra; domov pro seniory; senior; ageing; care; nursing care; general nurse; home/old people's home