Evropský sociální fond v souvislosti se vzděláváním dospělých - Čejka, Václav (Jihočeská univerzita, 2013)
Cílem práce bylo zanalyzování současných možností vzdělávání dospělých z prostředků Evropského sociálního fondu, zhodnocení přínosu tohoto vzdělávání v souvislosti s nezaměstnaností. Byla provedena komparace možností vzdělávání dospělých programovacího období 2004 - 2006 a programovacího období 2007 - 2013 a navržena řešení pro zlepšení implementace projektů v rámci Evropského sociálního fondu.
The European Social Fund in the context of adult education
Keywords: vzdělávání dospělých; Evropský sociální fond; programovací období; nezaměstnanost; vzdělávací aktivity; adult education; The European Social Fund; programming period; unemployment; educational activities