Jak spotřebitelé vnímají značku vybrané firmy - Maříková, Lucie (Jihočeská univerzita, 2012)
Práce je rozdělena na dvě části - teoretickou a aplikační část. Teoretická část zahrnuje popis pojmu značka a image. Část aplikační obsahuje sestavení a následnou elektronickou aplikaci dotazníkového šetření z pohledu zvolené cílové skupiny.
How consumers perceive the brand of selected company
Keywords: Značka; image; spotřební družstvo Jednota; dotazník; The brand; image; consumer cooperative Jednota; questionnaire