Udržitelný cestovní ruch v oblasti Táborska - Kanovová, Monika (Jihočeská univerzita, 2014)
Cílem mé bakalářské práce bylo zhodnotit současný stav cestovního ruchu v oblasti Táborska z hlediska jeho udržitelnosti. V úvodu práce jsem pracovala s odbornou literaturou, kde jsem její pomocí vypracovala literární rešerši a poté sepsala situační analýzu oblasti. Na základě terénního dotazníkového šetření a řízených rozhovorů jsem navrhla inovaci produktu cestovního ruchu, který by měl v dané oblasti podpořit udržitelný cestovní ruch.
Sustainable Tourism in the Tábor - district
Keywords: cestovní ruch; udržitelný cestovní ruch; udržitelný rozvoj; produkt cestovního ruchu; Táborsko; Toulava; inovace produktu; tourism; sustainable tourism; sustainable development; tourism product; Táborsko; Toulava; product innovation