Plánování výroby a nákup materiálu ve firmě Otavan Třeboň a. s. - Petrásek, Martin (Jihočeská univerzita, 2013)
Hlavním cílem mé práce je analýza kroků od získání zakázky až po samotnou výrobu. Nejprve jsem musel porozumět jak oděvní firma funguje a k tomu mi pomohly osobní návštěvy firmy a pohovory se zaměstnanci firmy. Pro zpracování teoretické práce jsem použil literaturu a internetové zdroje , které se vztahují k danému tématu. Ve vlastní práci jsem poté popsal každý krok od získání zakázky až po výrobu, které musí firma absolvovat a v tomto procesu hledal možné návrhy zlepšení. V závěru došlo k zhodnocení práce a zjištěných údajů a na základě nich popsání návrhů zlepšení.
Production planning and buying of material in the company Otavan Třeboň a. s.
Keywords: logistika; plánování; výroba; nákup; dodavatelé; logistics; planning; production; purchase; suppliers