Náboženské obsahy ve vzdělávacích programech mateřských škol - Kuldanová, Kamila (Jihočeská univerzita, 2021)
Bakalářská práce se v teoretické části zabývá představením jednotlivých vzdělávacích obsahů a vysvětlení pojmu náboženských obsahů v předškolním vzdělávání. V praktické části autor analyzuje jednotlivé školní vzdělávací programy mateřských škol.
Religious content of educational programs in kindergarten
Keywords: Předškolní vzdělávací obsahy; náboženské obsahy; předškolní vzdělávání; Preschool educational content; religious content; preschool education