Strategie rozvoje obchodní korporace - Půbalová, Kateřina (Jihočeská univerzita, 2016)
Tato bakalářská práce analyzuje úspěšnost dosavadní strategie vybrané obchodní korporace, zabývající se výrobou prostředků osobní hygieny. Strategií se rozumí vize a cíle podniku, dále pak analýza vnitřního a vnějšího okolí podniku. Na základě zjištěných informací se posuzuje úspěšnost strategie. Východiskem je také případný návrhy změny strategie podle měnících se podmínek vnějšího a vnitřního prostředí korporace.
The Strategy of a Business Corporation Development
Keywords: strategie; vize; cíle; vnitřní a vnější prostředí; korporace; strategy; visions; goals; internal and external environment; corporation