Zkouška rozlišování distinktivních rysů fonémů - Kopová, Jaroslava (Jihočeská univerzita, 2007)
Diplomová práce se zabývá úrovní fonematického sluchu u žáků prvních tříd základní školy. Cílem práce bylo rozšířit stávající zkoušku fonematické diferenciace Wepman-Matějček o další problematické jevy a ověřit její úspěšnost u 50 žáků prvních tříd základní školy.
Test of distinguishing of distinktive types of phonemes