Marketingová strategie konzultační společnosti - Petrovková, Šárka (Jihočeská univerzita, 2009)
Jako téma své bakalářské práce jsem si vybrala Marketingovou strategii konzultační společnosti. Jedná se o konzultační společnost, která se zabývá efektivním využíváním energie. V bakalářské práci jsem se nejprve věnovala četbě odborné literatury získávala informace na dané téma. Dále jsem se pokusila vypracovat analýzu marketingového prostředí a to jak mikroprostředí tak makroprostředí, které je pro společnost velice důležité. Pro tuto analýzu jsem využila STEP analýzy a Porterova modelu pěti sil. Cílem této práce bylo vypracovat marketingovou strategii pro danou společnost.
Marketing strategy consulting company
Keywords: Marketing; Strategie; Marketingová strategie; Marketingové prostředí; Marketing; Strategy; Marketing strategy; Marketing environment