Mapování pohybu zemědělské techniky s využitím a bez využití GPS - Lívanec, Lukáš (Jihočeská univerzita, 2018)
Bakalářská práce ukazuje technologii globálních navigačních systémů a jejich využití v zemědělství. Dále popisuje způsoby navigace zemědělské techniky po pozemku a seznamuje s nezbytnými konstrukčními prvky sklízecích mlátiček pro precizní zemědělství. Práce v hlavním bodě porovnává sklizeň sklízecí mlátičkou s použitím GPS automatického navádění a sklizeň bez použití této technologie.
Mapping the movement of agricultural machines using and without the use of GPS
Keywords: Globální navigační satelitní systém; GPS; korekční data; automatické navádění; technologie CTF; Global navigation satellite system; GPS; correction data; automatic guidance; CTF technology