Volnočasové aktivity v Netolicích v letech 1880 - 1950 - Ksandr, Michal (Jihočeská univerzita, 2021)
Tato bakalářská práce si klade za cíl popsat volnočasové aktivity v Netolicích v letech 1880 - 1950 a jejich vzájemné působení. Hlavní pozornost věnuji dvěma větším spolkům, včetně jejich vzniku, vývoji a vlivu na společenský život v různých společensko-politických obdobích.
Leisure activies in town Netolice in the yaers 1880 1950
Keywords: Sokol Netolice; ochotnický spolek Tyl; Netolice; volnočasové aktivity; Sokol Netolice; amateur association Tyl; Netolice; leisure activities