Sociální sítě ve volném čase žáků druhého stupně ZŠ - Klustová, Iveta (Jihočeská univerzita, 2018)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na sociální sítě ve volném čase žáků druhého stupně základních škol. Teoretická část zpracovává problematiku volného času obecně a popisuje možnosti trávení volného času dětí. Tématem následujících kapitol jsou sociální sítě a možná rizika s nimi spojená. Ve výzkumné části jsou analyzovány a interpretovány poznatky z výzkumu, který byl proveden metodou dotazníkového šetření. Respondenty byli žáci druhého stupně základních škol. Cílem výzkumné části je zjištění o způsobech využívání sociálních sítí ve volném čase žáků.
Social networks in the leisure time of pupils at the secondary stage of the basic education
Keywords: volný čas; sociální sítě; rizikové chování na internetu; pravidla bezpečného užívání internetu; leisure time; social networks; risk behaviour on the Internet; safe Internet use rules