Sbírka úloh pro MS Excel - Škodová, Jana (Jihočeská univerzita, 2007)
Diplomová práce na téma Sbírka úloh pro MS EXCEL si stanovila za cíl vytvořit efektivní učební nástroj v oblasti výuky tabulkových editorů. Práce je členěna do čtyř hlavních částí. V první části je charakterizována informační technologie a dnes stále častěji využívaný eLearning. V druhé části je stanoven cíl této práce. Třetí část - teoretická - hodnotí současnou kvalitu výuky, hledá zlepšení a navrhuje vhodná řešení. Praktickým vytvářením sbírky úloh a problémům při její realizaci se věnuje čtvrtá část práce, ve které je také obsaženo praktické hodnocení a testování sbírky.
Collection of Methodical Excercises for MS Excel