Enuréza jako zdravotně-sociální problém - Vosáhlová, Aneta (Jihočeská univerzita, 2015)
V této bakalářské práci komplexně popisuji enurézu jako zdravotně-sociální problém. V praktické části se zabývám vnímáním enurézy ze stran rodin, kde některý ze členů trpí enurézou a zjišťuji, které faktory jsou pro rodinu nejvíce zatěžující a zda vnímají enurézu více jako zdravotní či sociální problém.
Enuresis as a social and medical problem
Keywords: Enuréza; dítě; rodina; Enuresis; child; family