Měření a udržování základních environmentálních podmínek pro chov terarijních zvířat - Veselovský, Jiří (Jihočeská univerzita, 2014)
Tato práce se zabývá vytvořením jediného zařízení, které kontroluje veškeré potřebné podmínky pro život terarijních zvířat chovaných v domácnosti. Zařízení je založeno na Arduino modulech. Zařízení umí regulovat teplotu, vlhkost, světlo, UV index. Zařízení také umí komunikovat s PC.
Measuring and maintaining of basic environmental conditions for breeding terrarium animals