Rozvoj vybraných malých měst s využitím dostupných programů podpory - Vopelková, Marcela (Jihočeská univerzita, 2013)
Cílem diplomové práce ,,Rozvoj vybraných malých měst s využitím dostupných programů podpory" je zhodnocení současné situace vybraných malých měst a návrh jejich dalšího rozvoje s využitím dostupných programů podpory. Teoretická část práce je zaměřena na vysvětlení všech pojmů těchto malých měst a praktická část obsahuje analýzu přijatých dotací včetně jejich celkového zhodnocení a návrh potenciálních projektů na rozvoj vybraných měst s využitím dostupných programů podpory.
Development of selected small towns with using available support programmes
Keywords: Města; malá města; rozvoj národní a regionální dotační programy; programy podpory; Evropská unie; programovací období 2007 - 2013; Politika hospodářské a sociální soudržnosti; strukturální fondy; Evropský fond pro regionální rozvoj; Evropský sociální fond; Fond soudržnosti; operační programy; Tematické operační programy; Regionální operační programy; Program rozvoje venkova; grantové programy Jihočeského kraje; projekt.; Cities; small towns; development; national and regional subsidy programmes; support programmes; EU; the period 2007 - 2013; European Policy of Economic and Social Cohesion; Structural Funds; European Regional Development Fund; European Social Fund; Cohesion Fund; operational programmes; Thematic Operational Programmes; Regional Operational Programmes; Operational Programme for Rural Development; grant programmes of the South-Bohemian Region; project.