Vnímání značky - Kubínová, Michaela (Jihočeská univerzita, 2013)
Diplomová práce se zabývá vnímáním vybrané značky. Byla vybrána Česká spořitelna pro její známost na veřejnosti a silné postavení na trhu. Vnímání bylo porovnáváno z pohledu veřejnosti a vlastních zaměstnanců. Na základě porovnání s vnímáním ideální banky byly vytvořeny návrhy na zlepšení tohoto vnímání. V úvahu byly brány i ekonomické dopady těchto změn.
Brand perception
Keywords: značka; vnímání značky; marketingový výzkum; řízení značky; brand; brand perception; survey; brand management