Analýza marketingového makroprostředí podniku - Doležalová, Eliška (Jihočeská univerzita, 2015)
Bakalářská práce se zabývá Analýzou marketingového makroprostředí podniku. "Cílem bakalářské práce je zjistit, jaké vlivy a faktory působí na vybraný sortiment zboží a zhodnotit jejich míru a význam." První část práce je věnována literární rešerši. V druhé části je provedena analýza jednotlivých marketingových makroprostředí, jejich vyhodnocení a návrhy využití získaných informací. Prace také obsahuje popis podniku.
Analysis of macro environment background of selected company
Keywords: marketing; prostředí; marketingové makroprostředí; analýza marketingového makroekonomického prostředí; přírodní prostředí; demografické prostředí; ekonomické prostředí; technologické prostředí; politické a legislativní prostředí; kulturní prostředí; marketing; environment; marketing macro environment; analysis of marketing macro environment; natural environment; demographic environment; economic environment; technological environment; political and legislative environment; cultural environment