Fylogeneze a biogeografie modrásků podtribu Everina - Walter, Jan (Jihočeská univerzita, 2021)
Sekvence mitochondriálního genu (COI) a následné fylogenetické a fylogeografické analýzy byly použity pro pochopení evolučních a biogeografických vztahů podtribu Everina (Lepidoptera: Lycaenidae)
Phylogeny and biogeography of blue butterflies from the subtribe Everina
Keywords: biogeografie; fylogeneze; motýli; populační struktura; Biogeography; phylogeny; butterflies; population structure