Styly vedení lidí a možnosti jejich hodnocení - Velcová, Stanislava (Jihočeská univerzita, 2010)
Cílem bakalářské práce bylo provést analýzu a hodnocení stylu vedení ve vybrané společnosti z pohledu koncových jednotek s případným návrhem změn vedoucích ke zlepšení stávajícího stavu. První část práce se zabývá osobností manažera, teoriemi vedení lidí a motivací, druhá část popisuje historii, současnost, organizační strukturu a analýzu stylu vedení vybrané společnosti.
Leadership styles and options of personal assesmment
Keywords: manažer; vedení; teorie vedení; manager; leadership; theories of leadership