The Pros and Cons of Using Pop Music in English Primary-Level Lessons - Dokulil, Aleš (Jihočeská univerzita, 2013)
Tato bakalářská práce je zaměřena na metodu učení angličtiny pomocí hudby a populárních písní. Popisuje tuto metodu a posuzuje její výhody a nevýhody. V teoretické části se zaměřuje na akademické texty vysvětlující a pojednávající na toto téma. V praktické části představuje vlastní výzkum provedený autorem této práce, který studuje rozšíření dané metody na českých školách a názory učitelů. V závěru se autor zamýšlí nad tím, zda je tato metoda užitečná a efektivní a zda by měla být na školách při výuce dětí používána.
The Pros and Cons of Using Pop Music in English Primary-Level Lessons
Výhody a nevýhody používání populání hudby při výuce angličtiny na základních školách
Keywords: populární hudba; hudební psychologie; výuka angličtiny jako cizího jazyka (T.E.F.L.); píseň; text; gramatika; slovní zásoba; výslovnost.; Key words: pop-music; music psychology; Teaching English as a Foreign Language; song; lyrics; grammar; vocabulary; pronunciation