Hodnocení spokojenosti návštěvníků vybraného eventu - Znojemské historické vinobraní 2019 - Klempová, Kateřina (Jihočeská univerzita, 2020)
Diplomová práce se zabývá spokojeností návštěvníků daného eventu, konkrétně Znojemského historického vinobraní 2019. Zaměřuje se na faktory, které ovlivňují účastníky cestovního ruchu během jejich návštěvy společenské akce a porovnává jejich představu s reálným stavem. Cílem práce je odhalit nedostatky v tomto sektoru a poukázat na ně takovým způsobem, aby bylo možné zjištěné výsledky aplikovat v praxi. Snaží se zdokonalit poskytované služby tak, aby uspokojovaly co nejširší okruh návštěvníků vinobraní. Použitým primárním zdrojem bylo dotazníkové šetření, které bylo vytvořeno pro účely této práce. Toto šetření bylo provedeno během září a října roku 2019 na území Znojemska, kde se odehrává tato slavnost. Podařilo se získat odpovědi od 354 respondentů. Zjištěné výsledky v této práci pomohou v dalších letech při pořádání znojemského vinobraní Znojemskou Besedou.
Visitors' satisfaction at selected event - Znojemské historické vinobraní 2019
Keywords: Znojemské historické vinobraní; dotazníkové šetření; spokojenost návštěvníků; Znojemská Beseda; event (událost; akce); Znojemské historické vinobraní; questionnaire survey; satisfaction of visitors; Znojemská Beseda; event