Komunitní plánování sociálních služeb v regionu Milevsko - Herout, Zdeněk (Jihočeská univerzita, 2008)
Práce se zabývá metodu komunitního plánování a analyzuje procesy plánování sociálních služeb, které se realizovaly na území okresu Písek v letech 2000 - 2007. Cílem práce je najít optimální formu plánování sociálních služeb v regionu Milevsko v roce 2008.
Community planning of social services in Milevsko Region
Keywords: sociální služby; plánování sociálních služeb; komunitní plánování; region Milevsko; social services; planning of social services; community planning; Milevsko region