Zážitkový marketing a jeho role při formování produktů cestovního ruchu turistického informačního centra v Příbrami - Hartlová, Jana (Jihočeská univerzita, 2007)
Tato bakalářská práce s názvem "Zážitkový marketing a jeho role při formování produktů cestovního ruchu turistického informačního centra v Příbrami" má za cíle analyzovat produkt cestovního ruchu turistického informačního centra (Hornické muzeum Příbram), zhodnotit roli zážitkového marketingu při tvorbě tohoto produktu, dále rozebrat spolupráci tohoto produktu s turistickým informačním centrem (Informační centrum Knihovny Jana Drdy v Příbrami). Při zjištění nedostatků jsou v práci navržena nová vhodná řešení.
Event marketing and its role by the formation of tourism trade products in tourist information centre in Pribram City
Keywords: zážitkový marketing; produkt cestovního ruchu; turistické informační centrum(TIC); analýza produktu cestovního ruchu TIC; marketingový výzkum; event marketing; tourism trade product; tourist information centre (TIC); analysis of tourism trade product in TIC; marketing research