Zobrazovací systém pro výukové účely - Širhal, Lukáš (Jihočeská univerzita, 2013)
Tato práce se zabývá zobrazením a prací s mařením hodnot. Hlavním cílem práce bylo navrhnout zobrazovací systém pro PC(OS Windows nebo Mac), který bude zobrazovat měřené hodnoty v reálném čase. Vytvořená aplikace dovoluje navrhnout si vlastní rozestavení grafů v aplikaci.
Presentation and work with the measurement values
Keywords: Graf; real-time; element; drag; stretch.; Graf; real-time; elemet; drag; stretch