Problematika překážek exportu z České republiky - Kubínová, Michaela (Jihočeská univerzita, 2011)
Bakalářská práce se zabývá překážkami exportu z České republiky v oblasti potravinářského průmyslu. Jejím cílem bylo analyzovat překážky, se kterými se čeští exportéři setkávaji, a popsat jejich dopad na vývoz. Vedlejším cílem bylo popsat organizace podporující export, které působí na území České republiky.
Issue of barriers to export from Czech republic
Keywords: zahraniční obchod; vývoz; zahraniční trh; překážky exportu; organizace podporující export; foreign trade; export; foreign market; export barriers; organization which support export