Stereometrické úlohy v přijímacích zkouškách na střední školy a v maturitních zkouškách - Horáčková, Lenka (Jihočeská univerzita, 2022)
Cílem diplomové práce na téma Stereometrické úlohy v přijímacích zkouškách na střední školy a v maturitních zkouškách bylo zanalyzovat dostupné výsledky přijímacích a maturitních zkoušek z matematiky a na základě získaných informací vytvořit GeoGebra knihu příkladů na procvičování.
Stereometric Tasks in Entrance Exams for Secondary Schools and in Graduation Exams
Keywords: Stereometrie; GeoGebra; přijímací zkoušky; maturita; Cermat; Stereometry; GeoGebra; entrance exam; graduation exam; Cermat