Sestavení a ověření kompenzačního programu pro hokejisty HC České Budějovice pro kategorie přípravka až starší dorost. - Vondruška, Radek (Jihočeská univerzita, 2014)
Tato práce má za úkol vyšetřit držení těla od dětských až po dorostové kategorie hokejistů HC České Budějovice, kteří se pravidelně věnují lednímu hokeji. Následně vypracovat kompenzační program a ten zařadit do tréninkového programu. Na závěr kompenzačního programu provést výstupní šetření shodné s vyšetřením úvodním.
Development and validation of the compensatory program for hockey players HC České Budějovice for all children categories
Keywords: lední hokej; svalové dysbalance; hráči; kompenzační cvičení; testování; ice hockey; muscle imbalance; players; compensation exercises; testing