Hlukové zatížení extravilánu venkovských sídel provozem samojízdných strojů. - Sukdol, Petr (Jihočeská univerzita, 2008)
Provozem samojízdných strojů vzniká hluk. Tento hluk jsem změřil a porovnal s předpisy. Zhodnotil jsem riziko pro lidi v obydlích.
Noise Load of the Territory of Country Residences by Operating Self- driven Machines
Keywords: Hluk; Hlukové zatížení; Hodnoty hluku; Samojízdné stroje; Noise; Noise load; Values of the noise; Self- driven machines