Uplatnění logistiky ve velkoskladu (Týn nad Vltavou) - Staňková, Lenka (Jihočeská univerzita, 2011)
Obsahem této diplomové práce je nalýza činnosti podniku zabývajícího se skladováním a distribucí zboží pro prodejny Jednota za období jednoho kalendářního roku. Pro analýzu řízení zásob byly vybrány tři položky z kategorie "A", u kterých bylo vypočteno ekonomicky výhodné objednací množství dle Campova vzorce, určena minimální pojistná zásoba pro zajištění 90% a 95% a vypočten bod objednání.Tyto modelové výpočty byly následně porovnány se skutečnými údaji u všech třech položek.
Application of Logistics in a Wholesale Warehouse (Týn nad Vltavou)
Keywords: logistika; dodavatelský řetězec; řízení zásob; distribuce; ekonomicky výhodné objednací množství; objednací bod; pojistná zásoba; Campův vzorec; Logistics; Distribution; Camp formula; Supply chain management; The analysis of inventory management