Aplikace pro konsolidaci cloudových úložišť - Mika, Tomáš (Jihočeská univerzita, 2021)
Tématem diplomové práce je vytvoření aplikace pro konsolidaci cloudových úložišť. Práce popisuje nástroje a technologie nezbytné pro vytvoření takovéhoto systému, zároveň uvádí přímé srovnání s již existujícími a dostupnými řešeními. Práce se zabývá problematikou ukládání dat v cloudových úložištích různých poskytovatelů a jejich zabezpečení proti ztrátě, poškození, manipulaci či strojové analýze.
Application for consolidation of cloud drives
Keywords: Cloud; konsolidace; zabezpečení; šifrování; virtuální souborový systém; Cloud; consolidation; security; encryption; virtual file system