Podnikatelský záměr s možností rozšíření zemědělské farmy - Mikolášek, Miroslav (Jihočeská univerzita, 2022)
Cílem bakalářské práce je zanalyzovat současný stav vybrané zemědělské farmy (rodinný podnik Mikoláškovi) a navrhnout možnosti jejího rozšíření. Práce se dělí na 3 hlavní části: teoretická část, vlastní práce a přílohy. Teoretická část práce se zabývá analýzou prostředí podniku a seznamuje čtenáře se základními pojmy a in-formacemi, které jsou potřebné ke znalosti a porozumění podnikání a jeho forem. Ve vlastní práci je uveden aktuální stav zemědělské farmy a samotná realizace pod-nikatelského záměru podložená analýzami podniku a investicemi. Závěr obsahuje zhodnocení celého podnikatelského plánu.
Business plan with the possibility of expanding the agricultural farm
Keywords: podnikatelský plán; zemědělství; zemědělská půda; analýza prostředí; podnikání v zemědělství; farma; business plan; agriculture; agricultural land; environment analysis; agricultural business; farm