Školní družiny a školní vzdělávací programy - Šťastná, Alena (Jihočeská univerzita, 2019)
Práce se zaměřuje na školské zařízení zájmového vzdělávání - školní družinu. Cílem práce bylo vzájemně porovnat školní vzdělávací programy šesti školních družin, jaká je jejich kvalita a zda odpovídají legislativním požadavkům. Dále bylo zjišťováno, do jaké míry se odráží školní vzdělávací program školní družiny v rámci školního vzdělávacího programu základního vzdělávání příslušné školy.
School clubs and school educational programs
Keywords: školní družina; školní vzdělávací program; zájmové vzdělávání; výchova; cíle výchovy; školní legislativa; after-school club; school educational program; special interest education; education; education goals; school legislation