Identifikace zdrojových populací želvy paprsčité (Astrochelys radiata) chovaných v lidské péči - Pavlíková, Lucie (Jihočeská univerzita, 2013)
Tato práce je koncipována jako grantová žádost na financování projektu, jehož cílem je pomocí měření 39 znaků na krunýřích želv paprsčitých zjistit, do které ze tří populací na Madagaskaru tyto nezákonně získané želvy patří.
Identification of the source populations of the Radiated tortoise (Astrochelys radiata) bred in captivity
(Astrochelys radiata)
Keywords: želva paprsčitá; morfometrická analýza; měření krunýře; populace želv; Madagaskar; Astrochelys radiata; morphometric analysis; carapace measurements; population of turtles; Madagascar