Marketingová kampaň Josého Cury - Husárová, Iva (Jihočeská univerzita, 2012)
Bakalářská práce je zaměřena na marketingovou kampaň ke koncertu Josého Cury v rámci 19. ročníku Mezinárodního hudebního festivalu Český Krumlov (MHF Český Krumlov) a kulturní marketing. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Teoretická část práce se specializuje na kulturní marketing a vychází z poznatků odborné literatury a informací čerpaných z internetových zdrojů. Praktická část se věnuje tvorbě marketingové kampaně ke koncertu Josého Cury a čerpá data z reálné kampaně, jenž byla tvořena pro 19. ročník Mezinárodního hudebního festivalu Český Krumlov.
Marketing campaign for José Cury
Keywords: kulturní marketing; marketingová kampaň; marketingový plán; marketingový mix; marketingová komunikace; cultural marketing; marketing campaign; marketing strategy; marketing mix; marketing communication