Rodinné podnikání ve vybraném regionu České republiky - Steinbachová, Běla (Jihočeská univerzita, 2008)
Cílem bakalářské práce ''Rodinné podnikání ve vybraném regionu České republiky'' je analyzovat rodinné podnikání v regionu Benešovsko, provedení marketingového výzkumu a zpracování případových studií. V této práci jsem se pokusila vymezit rodinné podnikání, jeho historii, výhody, nevýhody a budoucnost. Dále vyhodnotit výsledky provedeného marketingového výzkumu a také analyzovat dva rodinné podniky. Na základě údajů získaných z výzkumu a od obou firem jsem se snažila ověřit výzkumné otázky stanovené na základě prostudované literatury.
Family business in a chosen region of Czech Republic
Keywords: Rodinné podnikání; výhody a nevýhody rodinného podnikání; historie rodinného podnikání; rodinné podnikání na Benešovsku; Family business; advantages and diadvantages of a family business; history of a family business; family business in Benešov area