Použití agonistů fagocytárních receptorů pro terapii nádorových onemocnění a studium možnosti zesílení jejich účinků současnou stimulací TLR receptorů - Vácová, Nikol (Jihočeská univerzita, 2015)
Instalace agonistů fagocytárních receptorů na povrch nádorových buněk vyvolává signifikantní redukci nádorového růstu. Tato redukce je solně podporována stimulací Toll-like receptorů. A tato kombinace je testována v protinádorové terapii.
The use of agonist of phagocytic receptors for cancer therapy and the study of the possibility to increase their effect by stimulation of TLR receptors
Keywords: nádor; terapie; neutrofil; mechanismy; tumor; therapy; neutrophil; mechamism