Indoor navigační systém - Bartoš, Michal (Jihočeská univerzita, 2020)
Tématem této bakalářské práce je vytvoření mobilní aplikace, která uživatelům umožní vyhledání optimální trasy ve vnitřních prostorách budov Jihočeské univerzity s ohledem na parametry trasy. Teoretická část se zabývá analýzou požadavků, metodikou a na základě získaných informací vybírá ideální technologie pro vyvíjenou aplikaci. Praktická část popisuje implementaci zvolených technologií a následné testování této aplikace. Aplikace implementuje uživatelské scénáře popisované v teoretické části.
Indoor navigation system
Keywords: C#; Neo4j; grafová databáze; navigační aplikace; Xamarin Forms; navigace; C#; Neo4j; graph database; navigation application; Xamarin Forms; navigation