Tvorba podnikatelského plánu - Fialová, Markéta (Jihočeská univerzita, 2015)
Hlavním cílem této bakalářské práce je vytvořit podnikatelský plán. V první části jsou vymezena teoretická východiska. Hlavní náplní druhé části je založit kavárnu a vypracovat jednotlivé kroky, které jsou nezbytné pro založení podniku. V závěru jsou zhodnoceny výsledky, ke kterým se během práce došlo.
Creating a business plan
Keywords: podnikatelský plán; NYC Café; analýzy; nabídka kavárny; personální; marketingový; výrobní a finanční plán; business plan; NYC Café; analysis; NYC Café´s menu; personal; marketing; productive and financial plan