Možnosti uplatňování přístupu Kaizen ve společnosti Schneider electric, a.s. - Švarc, Václav (Jihočeská univerzita, 2008)
Práce se zabývá popsáním aplikace japonské filosofie Kaizen použivanou ve firmě Schneider electric, a.s. pod názvem Kaizen blitz s cílem transformace linky podle pravidel SPS (Schneider Production System). V práci jsou také připravena logistická data potřebná pro přestavbu linky spolu s jejími návrhy.
Options of applying Kaizen approach in Schneider electric, a.s.
Keywords: Kaizen; Kaizen blitz; SPS (Schneider production system); transformace; Kaizen; Kaizen blitz; logistic data; SPS (Schneider production system); design; transformation