Jakost a kvalita masných výrobků a jejich vliv na pozici výrobků na trhu - Navrátilová, Tereza (Jihočeská univerzita, 2011)
Cílem mé diplomové práce je sledovat vliv kvality masných výrobků a jejich složení z pohledu použitých surovin na výši produkce. U vybraného sortimentu masných výrobků jsem se zaměřila na jejich kvalitu a sledování změny objemu suorvin podle zastoupení v masné výrobě.
Quality of meat products and their influence on position on the market
Keywords: Chlorid sodný; bílkoviny; tuky; Sodium chloride; proteins; lipid