Testovací zařízení nábytkových závěsů firmy Grass Czech s.r.o v Českém Krumlově, podle normy DIN EN 15570:2008-08 - Šidlíková, Tereza (Jihočeská univerzita, 2023)
Tato práce se zabývá návrhem testovacího zařízení nábytkových závěsů přizpůsobeným náro-kům a požadavkům výrobnímu závodu Grass Czech s.r.o. v Českém Krumlově. V základu práce se nachází rešerše výrobního podniku a jeho výrobků. Hlavní částí práce jsou vymodelované konstrukční komponenty testovacího zařízení v programu Solid-Works, výsledná sestava zaří-zení a podpůrná dokumentace sloužící k praktickému uvedení do provozu výrobního podniku.
Testing equipment for furniture hinges from Grass Czech s.r.o. in Český Krumlov, according to DIN EN 15570:2008-08
Keywords: testovací zařízení; nábytkové závěsy; 3D modelace; dokumentace; testing equipment; furniture hinges; 3D modeling; documentation