Možnosti zvýšení účinnosti odstraňování dusíku z odpadních vod v kořenových čistírnách (KČOV). - Pádecký, Vít (Jihočeská univerzita, 2012)
Tato bakalářská práce je koncipována jako grantová žádost na financování projektu, jehož cílem je zjistit vliv rozvržení kořenové čistírny na účinnost odstraňování dusíku z přitékající odpadní vody.
The possible solutions for increasing nitrogen removal efficiency in constructed wetlands used for wastewater treatment.
Keywords: odstranění dusíku; umělé mokřady; kořenové čistírny; odpadní voda; nitrogen removal; constructed wetlands; treatment wetlands; wastewater