Vyhodnocení užitkových vlastností ve vybraném chovu ovcí - Tomečková, Andrea (Jihočeská univerzita, 2012)
Cílem bakalářské práce bylo vyhodnocení užitkových vlastností ve vybraném chovu ovcí. Sledování bylo zaměřeno na růstovou intenzitu jehňat, vliv věku matky na přírůstky jehňat a četnost vrhu.
Evelution utility quality in chosen breed sheep
Keywords: jehně; matka; intenzita růstu; přírůstek; lamb; mother; intensity of growth; growth in