Vytvoření výukového DVD vybraných částí techniky a metodiky jízdy na K1. - Sokol, Matěj (Jihočeská univerzita, 2013)
V současné době není k dispozici téměř žádné výukové video z oblasti kanoistiky, které by obsahovalo v ucelené formě metodiku a techniku jízdy ve výše zmíněné kategorii. Proto cílem této práce je vytvoření výukového DVD vybraných částí techniky a metodiky jízdy na K1, které bude sloužit ke zlepšení kvality výuky. Pro zpracování materiálu byla vyhledána dostupná literatura a na základě této literatury byla vytvořena audiovizuální stopa. Výsledek této bakalářské práce je výukové DVD vybraných částí techniky a metodiky jízdy na K1.
Creating a DVD of selected parts of techniques and methodology in category K1
Keywords: kajak; technika jízdy; metodika jízdy; vodácké vybavení; vodní turistika; DVD; kayak; riding technique; methodology rides; boating facilities; water sports; DVD