Postavení privátní značky obchodního řetězce - Křemenová, Michaela (Jihočeská univerzita, 2016)
Bakalářská práce se zabývá postavením privátní značky ve vybraném obchodním řetězci. Nejprve je práce zaměřena teoreticky za pomoci externích zdrojů. Popisuje koncept termínů jako značka, privátní značka či marketingový výzkum. Po teoretické části následuje část praktická. Zde je realizován marketingový výzkum, kde jsou za pomoci dotazníkového šetření zjištěny a zpracovány data. Práce také zahrnuje dotazník jako přílohu.
Market position of a private label
Keywords: privátní značka; obchodní řetězec; zákazníci; marketingový výzkum; dotazníkové šetření; private label; retail chain; consumers; marketing research; questionnaire survey