Riemannův integrál v příkladech - Klápová, Martina (Jihočeská univerzita, 2007)
V práci je předložen popis konstrukce Riemannova určitého integrálu včetně některých jeho základních vlastností. Na konkrétních řešených úlohách jsou pak ukázány jeho geometrické aplikace.
The Riemannian integral in examples