Povědomí o Fairtrade na Jihočeské univerzitě v Českých Budějovicích - Bartoš, Matěj (Jihočeská univerzita, 2021)
Hlavním cílem této bakalářské práce je zjistit, jaké povědomí mají zaměstnanci a studenti Jihočeské univerzity o Fairtrade prostřednictvím marketingového výzkumu, respektive metodou on-line dotazníkového šetření. Dotazník byl vyplněn studenty a zaměstnanci s cílem analyzovat historii Fair Trade, problémy Fair Trade, fairtradové produkty, hlavní Fairtradové organizace a proces certifikace Fairtrade. Výsledky výzkumu mohou motivovat studenty a zaměstnance k nákupu fairtradových produktů a tím alespoň trochu přispět rozvojovým zemím.
An awareness of Fairtrade at the University of South Bohemia
Keywords: povědomí; spotřebitel; Fair Trade; Fairtrade; výzkum; awareness; consumer; Fair Trade; Fairtrade; survey